fbpx

De Groeivoer podcast

Elke week nieuwe afleveringen

Meer info

Op deze pagina vind je meer informatie over de Groeivoer Podcast, een inspiratie podcast over business, ondernemen, bedrijfsgroei en persoonlijk groei. Wil je een podcast voor ondernemers beluisteren dan zit je hier goed. Interesse om samen te groeien? Kom eens kijken bij de Groeiclub.

Alle afleveringen

Business Podcast tips

Meer inspiratie nodig?

Om jezelf te laten groeien als ondernemer, heb je allerlei opties. Managementboeken lezen, seminars boeken, een online business coaching programma volgen, Youtube filmpjes over ondernemen bekijken, business goeroes op Instagram volgen, op een business retraite gaan, lid worden van een Groeiclub of ondernemersclub, sparren met een bevriende ondernemer en nog veel meer.

Maar er is nog iets: podcast. Het mooie van podcast is dat je het altijd en overal kunt luisteren en je passief leert. Tijdens het joggen, wandelen of het douchen, pik je gemakkelijk even een Podcast aflevering mee. Groeivoer deelt dan ook met plezier inspirerende Podcasts over ondernemen, de startupscene, online marketing, personal development en bedrijfsgroei. Als je op zoek bent naar de beste business podcasts, zoek niet verder want hier komt mijn top 10 podcasts voor ondernemers. Ok, stiekem zijn het er meer.

 

 

Drive Podcast

In de Drive Podcast van Taco Oosterkamp is veel inspiratie te vinden voor ondernemers. Diepgaande interviews met mooie ondernemers, bijvoorbeeld de oprichter van Bloomon, de eigenaar van VANMOOF en Hugo de Koning van Youngcapital. De rust die Taco inbrengt en de scherpe vragen die hij stelt maken deze Podcast de moeite waard.

 

 

100% inspiratie podcast

In de 100% inspiratiepodcast van Thijs Lindhout hoor je verhalen van uiteenlopende mensen. Niet alleen ondernemers, maar bijvoorbeeld ook sporters en andere mensen die iets bijzonders meegemaakt of bereikt hebben. Vaak hebben de gasten een boek geschreven over persoonlijke ontwikkeling. De Podcast van Thijs is fris en ontwapenend en vrijwel altijd raak. De moeite waard zijn bijvoorbeeld de Podcast interviews met Richard de Leth, Eelco de Boer en Remco Claassen. Maar er zijn er nog veel meer.

 

Michael Pilarczyk Master Your Mindset

De Master your Mindset Podcast van Michael Pilarczyk gaat over zelfverwezenlijking en groei van geluk, succes en spiritualiteit. Michael pilarczyk podcast Master Your Mindset gaat o.a. over hoe je zelf aan het stuur kunt gaan zitten van je leven om meer overvloed te creëren. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor het gedachtegoed uit het boek “Think and Grow Rich” van Napoleon Hill. Verder is Michael vanuit zijn woonplaats Ibiza bezig met nieuwe zakelijke initiatieven, zoals de Meditation Moments app. Ook biedt hij een gratis online training persoonlijke ontwikkeling aan.

 

 

Eelco de Boer Podcast & Zielsverwanten Podcast

Nuchter, ongefilterd en altijd nieuwe inzichten. In de business Podcast van Eelco de Boer spreekt Eelco over zijn online coachingprogramma Mastermoves, over online geld verdienen, mindset, bedrijfsgroei en de voordelen van een mastermind voor ondernemers. Eelco heeft diverse keren aan een mastermind deelgenomen en heeft zelf ook de Latverhogers gehad, een concept waarin hij ondernemers coached. Naast de Eelco de Boer Podcast is er ook de Zielsverwanten Podcast.  Zielsverwanten Podcast neemt Eelco de Boer elke vrijdagmiddag op samen met Dolly Heuveling. Hierin delen zij als ondernemers wekelijks hun inzichten en leermomenten.

 

 

BNR Groeihelden

BNR Groeihelden is een programma van BNR Nieuwsradio, waarin je geïnspireerd raakt over ondernemerschap en bedrijfsgroei. Het programma wordt gemaakt door o.a. John van Schagen, de presentator heet Meindert Schut. Gerhard te Velde is namens Groeivoer groeiexpert voor BNR en mag regelmatig een bijdrage leveren voor het programma. Dit doet hij naast de andere bedrijfsgroei experts: Rutger Prent van Gofastforward en Kees de Jong van NLGroeit. BRN brengt de afleveringen van Groeihelden ook als Podcast uit. De bijdragen van Gerhard vind je in de Groeivoer Podcast terug.

 

 

Andere podcasts voor ondernemers

Er zijn natuurlijk volop Podcasts over ondernemen te vinden. Het zou te ver gaan ze hier allemaal te behandelen. Maar we noemen er toch nog een paar. Een (meestal) lichtvoetige Podcast is de Ninke van der Leck Podcast over doorbreken met je bedrijf. Sprout heeft een Business Books Podcast voor ondernemers. Interessant is de Tim Ferris Show waarin Tim Ferris zeer uitgebreid spreekt met internationale vermaarde gasten. In de Tony Robbins Podcast gaat het vooral over mindset en hoe je als entrepreneur jezelf kunt laten groeien hierin. De Jelly Driver Podcast van Jelle Drijver is cool, Jelle is een rasondernemer die ook Podcast trainingen geeft. In de How I Built This Podcast van Guy Raz (NPR) spreekt Guy Raz met bekende, vooral Amerikaanse ondernemers, Podcasts die ook de moeite waard zijn: de Jortcast, de Simone Levie Podcast, Leven zonder Stress van Patrick Kicken, De Expert Podcast van Hugo Bakker, de Ben Tiggelaar Podcast, The Startup School van Seth Godin, Business Wars Podcast, IMU Podcast over online marketing, en de Big Questions Podcast van Cal Fussman.

 

 

Andere inspiratie voor ondernemers

Behalve podcast kun je natuurlijk ook een boek lezen om jezelf te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan… Het gedachtegoed uit Scaling Up, van groeigoeroe Verne Harnish die The Rockefeller Habits en Scaling Up schreef. Maar we gebruiken ook de inzichten van Steven Covey (The Seven Habits), Jim Collins (Good to Great), Reid Hoffman (Blitzscaling), Napoleon Hill (Think and Grow Rich), Ray Dalio (Principles), Michael Michalowicz (Profit First), Geoff Smart (The Who),  Charles Duhigg (The Power of Habit), Ryan Holiday (The Obstacle is the Way), Cal Newport (Deep Work), Alexander Osterwalder en Yves Pigneur (Business Model Generation) Eric Ries (The Lean Startup), Perry Marshall (80/20 marketing & sales), Tony Robbins (Unshakable), Robert Kiyosaki (Rich Dad, Poor Dad), Eckart Tolle (The Power of Now), Jim Rohn (7 Strategies voor Health & Hapiness) en nog veel meer.  En Nederlandse auteurs zoals Taco Oosterkamp, Jos Burgers, Frank de Groot, Tony de Bree en meer.

 

Reageren?

Wil je meer tips over Podcasts die ik de moeite waard vind? Of heb jij een leuke tip, bijvoorbeeld een gave gast, voor ons? Stuur dan even een berichtje via info@groeivoer.nl

Wil je Gerhard interviewen?

Maak je inspirerende content voor ondernemers en/of ondernemende professionals en heb je een podcast, Youtube kanaal, blog, tijdschrift, krant of een ander platform waarop je informatie over deze onderwerpen plaatst? Gerhard voegt met veel plezier waarde toe voor jouw publiek over persoonlijke groei, bedrijfsgroei ondernemerschap en meer. Neem gerust contact op als je wilt verkennen of Gerhard bij jou past!

Groeivoer voor Ondernemers Podcast

(2 klantbeoordelingen)

0,00

De Groeivoer Podcast is een inspiratiepodcast voor ondernemers en wordt gemaakt door Gerhard te Velde. Word jij blij van deze podcast? Laat dan onderaan deze pagina een beoordeling achter!

-
+

Specs

Category:

Beschrijving

De Groeivoer voor Ondernemers Podcast zit boordevol inspiratie, inzichten en praktische tips voor jou als ondernemer. Je luistert er naar gesprekken met inspirerende ondernemers en experts op het gebied van ondernemen en groei. Ook deelt Gerhard te Velde zijn inzichten, om je verder te helpen in je business.

Groeivoer is winnaar van de Dutch Podcast Award in de categorie Zakelijk in 2020. Daarmee is Groeivoer dus de beste podcast voor ondernemers die inspiratie op willen doen.

Wat vind jij van de Groeivoer Podcast? Laat een review achter! Je kunt ook altijd contact opnemen.

2 beoordelingen voor Groeivoer voor Ondernemers Podcast

  1. Gerhard

    Elke keer weer een inspirerende ondernemer in de podcast. Leuk om te horen hoe Gerhard het gesprek aangaat zonder zichzelf te verliezen. Tempo mag af en toe wel omhoog 🙂

  2. Denise Hulst

    Down to earth en inspirerend. Informatief, informeel. Geen borstklopperij. Veel inhoud en kennis. Met het hart op de goede plaats. Ondernemen met ziel en zakelijkheid. Fijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *