Geef gewoon

Op 8 februari kwamen we met een mooie groep ondernemers bij elkaar voor een leuke Groeivoer Bijeenkomst in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. Het weer was grijs, weliswaar droog, maar toch niet om over naar huis te schrijven. De avondbijeenkomst die volgde was dan ook een mooi geschenk om de werkweek mee af te sluiten. Het thema van de avond: Geven.

Stichting ANDERS

Geven is een onderwerp waarmee je veel kanten op kunt, maar dat we in dit geval niet alleen filosofisch benaderden. We probeerden Geven ook toe te passen op ons ondernemerschap en de manier waarop we onze bedrijven runnen. Daar hoorde ook een mooie presentatie bij van Robert de Heer van stichting ANDERS. Op bevlogen wijze vertelde hij over het werk dat zij doen in Rotterdam. Als je wilt weten wat er precies besproken is, check dit artikel.

Mooie gesprekken

De groep Groeivoer ondernemers bestond uit een leuke mix van oudgedienden, die al vanaf de allereerste ondernemersbijeenkomst in 2014 aanwezig waren, aangevuld met ook nieuwe gezichten. Zo was er een wandelcoach, iemand met een koffiezaak en zo nog een aantal nieuwe loten aan de stam. Juist door de interactie van ervaren en minder ervaren ondernemers, uit allerlei verschillende branches, ontstaan de mooiste gesprekken!

Aanhaken?

Lijkt het je leuk om ook een keer aan te schuiven bij een Groeivoer bijeenkomst? Volg Gerhard te Velde, de initiatiefnemer van Groeivoer. Voor inspiratie kun je ook altijd de Groeivoer Podcast luisteren.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!