Geweldig volk

Eerlijk gezegd vind ik het woord ‘facilitair’ kil, koud en ongezellig.

Fuifje

Als ik op een verjaardagsfeestje vertel dat ik in de facilitaire branche werk, voelt dat ongemakkelijk. Facilitair? Wat is dat? Maar zodra ik uitleg dat het licht brandt, de ramen schoon zijn en er lekker eten is, dankzij facilitaire mensen, wordt alles duidelijk. Ik hou niet van het woord facilitair, maar wel van de mensen. Ik ben gek op de dienstbaarheid, de gretigheid om anderen te helpen, de wil om samen te werken, de energie waarmee uitdagingen overwonnen worden. Wij facilitaire mensen staan altijd voor anderen klaar. Wij zijn dienstbaar, we denken mee, en doen vaak zonder klagen wat nodig is! Geweldig volk toch, die facilitaire mensen?

Workshop persoonlijk leiderschap

Daarom heb ik heel veel zin om komende woensdag en donderdag een workshop te geven voor een internationaal gezelschap van facility professionals. Dat doe ik op het “World Workplace” congres in de Kromhout Hallen in Amsterdam. Ik ga het hebben over persoonlijk leiderschap en de kunst van het doelen stellen, en hoe je daarmee jouw eigen effectiviteit en die van je facilitaire team(s) kunt laten groeien. Mag ik je inspireren? Boek je tickets via https://bit.ly/2u99kHd en schrijf je in voor mijn workshop via https://bit.ly/2TcFETG 

Meer weten?

Het evenement World Workplace heet voluit `World Workplace Europe meets Facility for Future en wordt georganiseerd door IFMA, RICS en FMN! Voor meer informatie ga naar https://worldworkplaceeurope.ifma.org

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!