Nieuw logo!

Yes, ik heb een nieuw logo! Het is al een tijdje in de lucht, maar ik wilde er toch nog even ruchtbaarheid aan geven. Mijn nieuwe huisstijl en logo zijn ontworpen door Paul von Excite, een Nederlandse ontwerper die veel ontwerp voor grote bedrijven in het buitenland doet.

In eerste instantie begonnen we met onderstaande schetsen.

Zoals ik dat wel vaker doe, heb ik de wisdom of the crowd gebruikt om verder te komen in het keuzeproces. Bij de reacties op deze schetsen vond vrijwel iedereen het linker ontwerp beter. Vervolgens ging Paul de beide typo’s verder uitwerken en sloegen de meningen om naar de andere variant. Die is uiteindelijk gekozen en in verschillende kleuren uitgewerkt.

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt!

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!