fbpx

Groeivoer meetup 3 oktober

groeivoer meetup 3 oktober

Elke eerste donderdag van de maand organiseert Groeivoer een meetup. Dit is afwisselend een borrel of een maaltijd (ontbijt, lunch of diner). In de oneven maanden is er een borrel, in de even maanden een maaltijd. De meetups worden steeds op een andere locatie georganiseerd.

Als je op zoek bent naar een informele business club waar het niet om netwerken draait, maar om het uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar, dan is Groeivoer misschien wel iets voor jou. Groeivoer borrels staan open voor geïnteresseerden die kennis willen maken met het Groeivoer netwerk.

De maaltijden van Groeivoer zijn alleen toegankelijk voor leden van de Groeiclub. Het is wel mogelijk om op basis van introductie een keer aan te schuiven.

Om je aan te melden, laat je e-mailadres achter of stuur een mailtje naar meetups@groeivoer.nl

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

meld je aan