Groeivoer organiseert business coaching marathon op 5 december

Op 5 december organiseert Groeivoer van 10:00-13:00 een business coaching Groeimarathon. We gaan de hele ochtend gratis ondernemers coachen. Dit doen we door in een speed-dating setting, ondernemers van verschillende ervaringsniveaus met elkaar te verbinden. We sluiten af met een lekkere lunch en een glaasje bubbels. Het doel van de ochtend is het verbinden van ervaren en startende ondernemers.

Ervaring doorgeven

Je bent een ervaren ondernemer en heb al veel meegemaakt. Je hebt succes gehad, gejuicht met je team en flink wat champagne gedronken. Maar je hebt ook kleerscheuren opgelopen, tegenvallers geïncasseerd en pijn geleden. Maar je zette door. Je bent er nog! En nu wil je jouw ervaring, wijsheid en netwerk doorgeven aan ondernemers die net begonnen zijn. Anderen een zetje te geven. En misschien kun jij ook nog iets leren van een jonge ondernemer met een frisse blik!

Ondernemerschap hacken

Je bent een startende ondernemer die een netwerk zoekt dat jou verder kan helpen. Je wilt je omringen met ervaren ondernemers die je helpen om sneller en met meer plezier te ondernemen. Niet omdat ze slimmer of beter zijn dan jij. Maar omdat ze simpelweg zo vaak op hun bek gegaan zijn, dat ze wel íets moeten weten. Want elke ondernemer heeft recht op zijn eigen fouten. Maar je hoeft echt niet elke valkuil zelf in te rennen. Je mag shortcuts nemen, leren van ervaren mensen en de ondernemersreis hacken waar het kan.

Doe je mee?

Ben je een ervaren ondernemer en wil je jouw kennis delen? Kom maar! Ben je een startende ondernemer met een frisse blik en sta je open voor een sparsessie met een ervaren ondernemer? Welkom! Tijdens een inspirerende coachmarathon ga je speeddaten met andere ondernemers. Zo ontmoet je in korte tijd veel leuke nieuwe én ervaren ondernemers en doe je nieuwe ideeën op. Dit event vindt plaats in Utrecht op een inspirerende locatie!

Een ticket voor de Groeimarathon boek je hier. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!