Opening Groeiclub voor ondernemers in Utrecht

Op 7 november was het eindelijk zover! De opening van de Groeivoer Groeiclub voor ondernemers aan de Predikherenstraat 20 in Utrecht. Ondernemers uit heel Nederland kwamen bij elkaar om te ontdekken wat de Groeiclub is en wat je er als ondernemer aan kunt hebben.

Groeien doe je samen

Gerhard te Velde is initiatiefnemer van Groeivoer: “Ik geloof dat je als ondernemer sneller en met meer plezier groeit als je samen met anderen kunt groeien. In de Groeiclub brengen we ondernemers met ambitie bij elkaar. Door van elkaar te leren en elkaar te helpen worden we samen sterker”.

In de Groeiclub is verantwoording naar elkaar afleggen een belangrijk onderdeel. Ook wordt veel tijd besteedt aan het benutten van de collectieve intelligentie van de groep. In die zin is de Groeiclub vergelijkbaar met een mastermind programma, maar dan vele malen minder kostbaar.

Warm bad

Tegelijkertijd is de Groeiclub een ondernemersnetwerk waar je je thuis kunt voelen en waar een goede sfeer hangt. Het gaat daar niet alleen om het delen van successen, maar ook de knelpunten, hoe je die oplost en er van kunt leren. Als je even je hart kunt luchten bij anderen, kom je er achter dat het niet altijd aan jou ligt. Dat iedereen tegenslagen heeft. Dat voelt soms als een warm bad.

Het bij elkaar brengen van groeiondernemers is geen doel op zich. Maar wel ontzettend leuk om te doen. Als ondernemers kunnen we veel van elkaar leren. Dit komt ook terug in de ondernemerspodcast van Groeivoer, de Groeivoer Podcast voor ondernemers. Daarin wordt de inspiratie van ervaren ondernemers en andere groeiexperts gedeeld voor een breed publiek.

Werken met Groeivoer?

Heb je interesse in deelname aan een groeiprogramma, business coaching of een groeisessie? Of wil je lid worden van de Groeiclub? Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in met Groeivoer. Laat je gegevens achter via het contactformulier en we komen bij je op de lijn!

Check de video!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *