Aflevering 66 – Aartjan van Erkel – auteur van “Maak Ze Gek” over copywriting, verkopen met je toetsenbord, expertisemarketing, uniek zijn en je boek op #1 in managementboek krijgen

Aartjan van Erkel is auteur van de bestsellers “Maak Ze Gek” en “Verleiden Op Internet” en expert op het gebied van copywriting. Hoe maak je van jouw website een klantenmachine, die 24 uur per dag leads, aanmeldingen en bestellingen binnenhaalt? 

Maar er is meer. Aartjan kwam op nummer 1 Managementboek en past zijn kennis nu toe om andere auteurs hiermee te helpen. Sinds Aartjan hier zijn Business Book Bestseller programma voor lanceerde, hielp hij Femke Hogema, Mark Tigchelaar, Floris Wouterson, Anne Raaymakers en Elke Wiss naar een nummer 1 positie. Interviews met Femke en Floris zijn overigens ook op de Groeivoer voor Ondernemers Podcast te vinden.

Wil je leren: 

Hoe je meer succes hebt met e-mailmarketing? 

Waarom je voor jouw online programma beter €1500 dan€150 kunt vragen?

Waarom jouw content gemakkelijk meer dan 1 keer te gebruiken is? 

Je vooral niet moet doen wat de meerderheid doet? 

Hoe je opvalt?

Check deze aflevering en laat me weten wat je er van vindt!

Meer informatie over de Groeiclub voor Ondernemers.
Voeg Gerhard toe op LinkedIn.
Plan hier jouw kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

— De Groeiclub voor Ondernemers? —
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!

— Verbinden met Gerhard? 
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

— Business coaching? 
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.
 
 — Meer informatie? 
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333. 

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen