Mastermind voor ondernemers met personeel

Nu de Groeiclub voor ondernemers steeds meer leden krijgt werd het tijd voor een splitsing van de mastermind groepen. We merkten dat er meer en meer behoefte is aan sparringpartners voor ondernemers met een team. Naast de bestaande mastermind voor ondernemers, is er nu dus een mastermind groep voor ondernemers met personeel. Deze groep is uitsluitend bedoeld voor ondernemers met een team en alleen toegankelijk na een selectieproces.

Wat krijg ik in deze Mastermind?

Als lid van deze mastermind groep werk je bewust en continu, aan je groei en de groei van je bedrijf. Dat doe je samen met andere ambitieuze ondernemers en onder begeleiding van ervaren business coaches. Je doet veel waardevolle contacten op. Je ontmoet groeiondernemers uit heel Nederland. Dit zijn allemaal ambitieuze ondernemers met een team, die zichzelf willen ontwikkelen. Tot slot is het ook ruimte voor gezelligheid 🙂

Elke maand een meetup op locatie

We komen elke maand live bij elkaar op een centrale locatie in Nederland om met elkaar te sparren. Dit is altijd op de eerste donderdag van de maand. Afwisselend is dit een ontbijt, middag of avond programma. De maand meetings zijn telkens op een andere locatie en met een ander thema. Je ontmoet hier niet alleen de ondernemers met personeel maar ook andere inspirerende ondernemers.

Elke week online sparren

Ook kun je elke woensdagochtend inbellen via Zoom. In deze online sessies van een uur behandelen we altijd het onderwerp prioriteiten. We gaan in kleine break-out rooms uit elkaar, om in kleine groepjes met elkaar te sparren. Daarnaast is er om de week een nieuw thema waarover de we discussiëren. Om de week bieden we een hotseat aan, waarbij je een concreet vraagstuk kunt voorleggen aan de groep. In de besloten Whatsapp groep van deze mastermind kun onderling vragen stellen en tips uitwisselen.

Wat kost deze mastermind?
Het lidmaatschap van deze mastermind kost slechts €147 per maand per ondernemer, waardoor deze Mastermind zeer betaalbaar is. Deze mastermind is niet vrij toegankelijk. Je kunt alleen toegang krijgen na het succesvol doorlopen van een selectieproces. Wil je hier meer over weten of een kennismaking inplannen? Plan dan hier een belafspraak in met Gerhard te Velde van Groeivoer.

Het lidmaatschap van de Groeiclub is een basistarief voor deelname aan de besloten Whatsapp groep, alle events, zowel online als offline en inclusief eten & drinken. Wil je méér begeleiding, bijvoorbeeld 1-op-1 coaching bij jouw groep, of een groeiprogramma voor je bedrijf, dan is dat ook mogelijk.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten? Plan hier gemakkelijk en snel een vrijblijvend gesprek in met Gerhard te Velde, de eigenaar van Groeivoer. Of stuur een e-mail naar gerhard@groeivoer.nl

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!