Groeivoer Podcast wint Dutch Podcast Award

Gerhard te Velde met slingers en ballonnen om zich heen als winnaar van de Dutch Podcast Award in categorie zakelijk

Yes! Groeivoer is in de prijzen gevallen tijdens de Dutch Podcast Awards. Met andere woorden, de Groeivoer voor Ondernemers Podcast is verkozen tot beste zakelijke podcast van Nederland :-)! Sinds de start van de Podcast in 2019 is er door Gerhard hard gewerkt. Elke week stond er een mooi nieuw gesprek met een ondernemer of auteur klaar. Afgewisseld met inzichten uit eigen praktijk.

Jurybeslissing

De Groeivoer Podcast kreeg niet de meeste stemmen, maar werd wel door de jury aangewezen als winnaar. Uiteraard zijn we heel erg blij, trots en dankbaar met deze mooie erkenning! De komende jaren zal Gerhard nog vele mooie afleveringen maken met relevante onderwerpen voor ondernemers! Want daar staat Groeivoer voor: de beste inspiratie podcast zijn voor ondernemers.

Podcast maak je samen 

De podcast was nooit mogelijk geweest zonder podcast editor Lex van Wieren die het opgenomen materiaal omtoverde in soepel klinkende afleveringen. Zonder podcast gasten geen podcast, dus daar zijn we ook heel dankbaar voor. En natuurlijk dank aan alle luisteraars en iedereen die de Groeivoer Podcast genomineerd heeft en/of op de Groeivoer Podcast gestemd heeft.

Tijd voor een feestje! 

Op donderdagmiddag 26 november van 16:30-18:00 organiseert Gerhard een vrij toegankelijk en gratis online podcastfeestje om dit heuglijke feit te vieren! Je kunt Gerhard daar feliciteren, we gaan hangen met toffe podcast gasten en geven mooie cadeautjes weg 😉 Zet deze afspraak in je agenda en kom op 26 november via deze link op het feestje.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!