Aflevering 89 – INTERVIEW – Wout Withagen – Freshheads – Over zijn boek “Hoe bouw ik een online marktplaats”, het valideren van je business idee en de uitdagingen van een Scale-up

Wout Withagen in de Groeivoer Podcast studio

Wout Withagen is directeur van Freshheads en heeft, na vele jaren ervaring, zijn kennis over het bouwen van online marktplaatsen gebundeld in het boek: Bouw een succesvolle online marktplaats. 

Het is dus niet zo gek dat Wout alles weet  van online platforms. Hij stond aan de wieg van Werkspot.nl en bouwde voor Young Capital het platform Young Ones. In deze aflevering gaan we in op alle fases die je moet doorlopen om een succesvol online platform te bouwen. De hamvraag is: hoe valideer je jouw business-idee, zodat je er zeker van kan zijn dat het echt gaat vliegen?

Freshheads zelf is een succesvolle agency met 50 man op kantoor en een heel mooi opdrachtenportfolio.  Ik vraag Wout hoe hij  precies de juiste stappen gemaakt heeft.  Hoe gingen ze bij Fresheads van het idee naar de executie ervan? Hoe pas je Scaling Up van Verne Harnish toe in je bedrijf?

Dat alles, en meer, in deze aflevering van de Groeivoer Podcast.

Veel luisterplezier gewenst!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Kennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Wil jij samen met andere groeiondernemers aan je groei werken? Check dan deze informatie over de Groeiclub voor Ondernemers.

Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

De Groeiclub voor Ondernemers
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!

Verbinden met Gerhard?
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Business coaching
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen