Aflevering 93 – INTERVIEW – Suzanne Meijers, advocaat en auteur van ‘Geen Gedoe met Personeel’ – over het succesvol aansturen van een team

Suzanne Meijers is arbeidsrechtadvocaat en auteur van het boek Geen Gedoe met Personeel. Een welkome gast op de podcast, want personeel is regelmatig een issue voor ondernemers. Niet voor niks is er de uitdrukking “Ik wens je veel personeel”.

En toch moet je, als je een team hebt, je verantwoordelijkheid nemen. Dat doe je onder andere door jezelf te laten groeien op dit punt. Suzanne legt uit hoe je als ondernemer met een team, succesvol kunt zijn en conflicten kunt vermijden. Daarbij geldt zonder twijfel: voorkomen is beter dan genezen!

We krijgen ook een kijkje achter de schermen van haar eigen onderneming. Zo ontdek je wat Suzanne doet als ze niet aan het werk is. En waar ze in het nieuwe jaar vaker nee tegen gaat zeggen. Benieuwd geworden? Ga dan lekker luisteren!

Heel veel luisterplezier met de nieuwe aflevering.

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Kennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!


Shownotes 

Groeivoer is de winnaar geworden van de Dutch Podcast Award 2020 in de categorie zakelijk!

Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.

Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

De Groeiclub voor Ondernemers
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!

Verbinden met Gerhard?
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Business coaching
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen