Hoe hard wil jij werken in 2021?

Mijn business coach zei laatst: “Step up your game, Gerhard. Je kunt veel meer bereiken dan je nu doet!”.

Op zo’n opmerking zat ik echt niet te wachten. Moest ik nóg harder gaan werken?

Het bleek anders te liggen. Je kunt namelijk veel meer bereiken dan je denkt, in dezelfde of minder uren per week, als je betere keuzes maakt. Als je scherper kiest wat je wilt, en vooral: wat je niet wilt.

Door te ondernemen vanuit je ‘geniale essentie’ wordt duidelijk wat jou te doen staat. En welke bijzaken je los mag laten of kunt gaan delegeren. Je zult nog steeds meer dan 4 uur per week werken (sorry Tim Ferris), maar de uren die je werkt, doen er echt toe.

Ok klinkt goed, maar hoe maak je dit concreet?

Om echt stappen te maken, heb je meestal iemand van buitenaf nodig. Die je op nieuwe ideeën brengt en een spiegel voor houdt. Die je een liefdevolle trap onder je kont geeft als dat nodig is. Of je nu een ondernemer met een flink bedrijf bent, of als ondernemer alleen werkt: voor iedereen is er een next level.

Daarom start ik in januari met een 12-weeks groeiprogramma. In 12 sessies van 1,5 uur, ga je aan de slag met de 12 essentiële onderdelen van je bedrijf. Aan de hand van bewezen principes, geef je jezelf en je bedrijf een upgrade. Dit doe je niet alleen, maar samen met andere gedreven ondernemers. Dit doe ik in twee groepen: één voor ondernemers met, en één voor ondernemers zonder personeel.

Samen helpen we elkaar om betere ondernemers te zijn. Dat kan tot hoogverheven en spirituele gesprekken leiden, maar de kans is groot dat je vooral praktische keuzes maakt.

Het resultaat van je investering: meer bereiken in minder tijd, laser focus op je doelen en meer impact en winstgevendheid in je bedrijf. Met als bonus: een stevig netwerk van ondernemers waar je de rest van het jaar mee kunt sparren.

Lijkt het jou waardevol om 2021 vliegend van start te gaan? Wacht dan niet, maar reageer meteen.

Stuur een bericht om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Ik vertel je welke onderwerpen aan bod komen en wat de investering is.

Laat van je horen als je getriggerd bent en wees niet bang: de spiegel is je vriend 🙂

Gerhard

P.S. Als je een ondernemer meeneemt of aandraagt voor dit groeiprogramma, krijg je zelf korting of een bonus 😉

Groeivoer maandmeeting over mindset

Staat donderdag 3 februari van 12.00-17.00 uur al geblokt in jouw agenda?

Als jij een ondernemer met een team bent, nodigen wij jou van harte uit voor een inspirerende editie van de Groeiclub voor Ondernemers in Fort Vechten, Utrecht. Als de pandemie het niet toelaat, dan zal het event online* plaatsvinden.

Tijdens deze intervisiebijeenkomst hebben we het over Mindset. Hoe kun je door je mindset te verbeteren, meer resultaat boeken in je ondernemerschap? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor jezelf, leer je groter denken en adopteer je nog meer een growth mindset?

Het programma: inloop van 12:00-13:30, lunch met hot seats, 13:30-15:30 masterclass growth mindset, 15:30-17:00 borrel en inspiratie interview met Daan Jensen. Daan is coach, Trainer en schrijver van het boek: ‘Reset je mindset

*Indien het event vanwege de pandemie een online event zal worden, dan zal deze plaatsvinden van 9.00 – 12.00 uur. 

De investering voor deze bijeenkomst is €147,- excl. BTW per persoon. Je mag alleen komen, maar uiteraard is je compagnon of een MT-lid ook welkom. 

Wil jij hierbij zijn, of meer informatie ontvangen? Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!