Aflevering 96 – INTERVIEW – Ellyne Bierman, Reflower over haar duurzame bedrijf, vertrouwen hebben in je business en internationaal opschalen

Ellyne Bierman buiten, omgeven met bloemen

Ellyne Bierman is “Boss Bloemen” – oprichter van ReFlower. Bij ReFlower sluit je een abonnement af op één van de vele prachtige bossen kunstbloemen in hun assortiment. Uitgekeken op je bos bloemen? Dan ruil je’m gewoon om voor een andere. Ideaal voor thuis, of op de zaak.

Reflower bindt de strijd aan met wegwegbloemen. Een bos bloemen staat meestal maar een weekje en wordt daarna simpelweg afgedankt. Heel onduurzaam dus. Dat kan anders, dacht Ellyne en zo werd Reflower geboren. Een idee met een purpose. Een schaalbaar idee. En een vrolijk bedrijf!

Reflower is een zeer kansrijk businessmodel want duurzame producten hebben de toekomst en de markt voor bloemen in Nederland is enorm. Om van de internationale potentie nog maar te zwijgen.  Het is dan ook niet zo gek dat Ellyne met haar bedrijf genomineerd is om Ondernemer van het jaar te worden, door ondernemersplatform De Ondernemer.nl

Hoe is Ellyne op haar idee gekomen? Hoever is ze nu met haar concept? Is het alleen een Amsterdams feestje of kan ze dit ook groter uitrollen? En hoe laat je een bedrijf groeien zonder zelf alles te moeten doen? Dat is een uitdaging waar Ellyne zeker mee te maken krijgt. Je hoort dit en meer in deze aflevering. 

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Kennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.

Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

De Groeiclub voor Ondernemers
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!

Verbinden met Gerhard?
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Business coaching
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Lotte van Dijl

Lotte van Dijl

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen