fbpx

Groeiles van Denise Hulst: “Zoek een klankbord of het zakelijk nou wel of niet goed gaat.”

Clublid Denise Hulst
Denise schreef in 1999 haar eerste boek en het werd een bestseller. Inmiddels is Denise niet alleen auteur van meerdere bestsellers en coach voor andere auteurs bij hun boekmarketing, maar ook betrokken lid bij de Groeiclub voor ondernemers. Hieronder stelt Denise zich voor.

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn naam is Denise Hulst en ik ben auteur en coach bij boekenmarketing. Ik wandel, luister muziek, podcasts, lees, of kijk foute films of bak vette en zoete taarten.

Wat doet je bedrijf precies?

Ik help ondernemers om een goed expert boek te schrijven en uitgegeven te krijgen bij de uitgever die het beste past bij hun wensen en doelen en help hen met een marketingplan dat de gebieden bestrijkt waar de uitgever niets mee kan.

Wie is je favoriete klant en waarom?

Willem Jan Ausma. Hij neemt mijn advies ter harte en realiseert zich dat het succes met zijn boek voor een belangrijk deel bepaald wordt door de ondernemerszin die hij rond zijn boek laat zien. Daarnaast denkt hij ver vooruit, en onderneemt nu al actie om reuring rond zijn boek te organiseren, terwijl zijn boek nog niet is verschenen.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Grenzen aangeven. Dat ik niet alles meer zelf hoef te kunnen en te doen.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

Aan mijn tarieven en mijn netwerk.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

Gelijkgestemden en ervaren ondernemers die je met raad en daad bij staan zonder dat ze gericht zijn op het verkopen van hun product of dienst. Dat is van ondergeschikt belang. Elkaar verder helpen is veel belangrijker.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Zoek een klankbord, juist als de zaken goed gaan en wacht daar niet mee totdat de zaken niet goed gaan. Reserveer ook wekelijks tijd om aan je bedrijf te werken om te voorkomen dat je alleen ‘in’ je bedrijf aan het werk bent.

Meer weten?

Meer weten over Denise? Ga naar Denisehulst.nl of voeg Denise toe op LinkedIn.

Wil je een keer kennismaken met de Groeiclub voor Ondernemers? Laat dan je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking of stuur ons een berichtje!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!