Aflevering 100 – INTERVIEW – Elske Doets, Doets Reizen – Een nieuwe definitie voor groei, over maatschappelijke impact, verticaal netwerken en een familiebedrijf overnemen

Matthijs Kooiker is e-commerce ondernemer en verliefd op podcasten. Heeft zichzelf als “De PodcastGast” tot doel gesteld om in 1 jaar tijd, in 100 verschillende podcasts te gast te komen. Gewoon voor de lol. Dus toen hij aanbood om ter ere van aflevering 100, Gerhard aan de tand te komen voelen, was dat zijn entree ticket voor Groeivoer.

We spreken met elkaar over de edele kunst van het podcasten, en Matthijs deelt zijn mening over de Groeivoer Podcast. Valt Groeivoer op tussen de duizenden anderen, of is het slechts eenheidsworst in het enorme aanbod van podcasts die gepubliceerd worden? Je raad het al, Matthijs vind de afleveringen die hij luisterde, te weinig onderscheidend.

Dit leidt tot een geanimeerd gesprek over hoe je als podcast maker nog meer je eigen stem kunt ontdekken. Ik zou dat doen door nog meer met ondernemers te spreken over hun geloof.  Want als ik ergens een fascinatie voor heb dan is het wat mensen geloven. En met geloof bedoel ik niet religie, maar geloof in bredere zin. Wat je gelooft, wat jij denkt dat waar is, beïnvloedt in hoge mate hoe je leeft en onderneemt. Dus: wat geloof je? Hoe ziet jouw ‘belief system’ eruit? En hoe speelt dit geloof een rol in je business?

Ik vraag me ook af waarom mensen het zo lastig vinden om openlijk te spreken over hun geloof. Wat maakt geloof een taboe onderwerp?  Vanwege de associatie met religie? Omdat het een zaak is die te dichtbij het hart ligt? Omdat spiritualiteit zweverig en daarmee onzin/fout/gezever is? 

Veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Kennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.

Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

Geniaal Groeien
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!

De Groeiclub voor Ondernemers
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.

Verbinden met Gerhard?
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Business coaching
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen