Aflevering 112 – Bas van der Veldt, AFAS – Over groei en ondernemen, leiderschap, bedrijfscultuur en nog veel meer!

Bas van der Veldt is CEO van AFAS, een extreem succesvol softwarebedrijf uit Leusden. Bas runt dit mooie bedrijf samen met Arnold Mars, de CFO is. Beide heren namen het roer over van hun vaders, die het bedrijf in 1996 oprichtten. Bas begon bij AFAS onderaan de ladder en werd op zijn 19e productmanager. In 2008 werd hij officieel eindbas van AFAS en dat is hij nog steeds.

Onder leiding van Bas en Arnold groeide AFAS met meer dan 700%. Zij werden een toonaangevend bedrijf dat dit jaar meer dan 200 miljoen omzet draait. Met 450 mensen helpen zij 11.000 klanten met volledig zelf gebouwde, complete software die rechtstreeks geleverd wordt. AFAS realiseert prachtige rendementen, vorig jaar sloten ze af met 78 miljoen nettowinst. Er wordt veel aan liefdadigheid gedaan met de AFAS Foundation.
AFAS is hoofdsponsor van AZ en heeft een voorliefde voor entertainment. Ze zijn naamgevend sponsor van AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Ik spreek Bas op hun gloednieuwe kantoorcampus in Leusden waar ze een compleet eigen, state of the art inspiratietheater met 850 zitplaatsen hebben gebouwd.

Luister naar een mooi gesprek over ondernemen, leiderschap, cultuur en diversiteit, innovatie en natuurlijk groei!

Veel luisterplezier met deze aflevering!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Leuk dat je luistert naar Groeivoer!

Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier


podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People – for a Better Workplace.

Wil jij Geniaal Groeien?
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!

De Groeiclub voor Ondernemers
De Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.

Verbinden met Gerhard?
Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.

Business coaching
Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma’s op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.

Meer informatie
Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen