Groeiles van Inez Petter: ‘Zoek mentoren die je mag bellen voor wijsheid’

Inez Petter van Brightsky.nu is al ruim 10 jaar bezig mensen een ‘brightsky’ in het hoofd en op het werk te brengen. Haar kracht is de persoonlijke benadering en integrale aanpak. Ze wordt regelmatig gevraagd als spreker en voor interviews en is lid van het eerste uur bij de Groeiclub! Hieronder stellen we Inez aan je voor.

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik ben Inez Petter en inmiddels al weer meer dan 12 jaar ondernemer. Met mijn bedrijf Brightsky breng ik een bright sky in mensen hun hoofd en op het werk. Naast mijn werk deel ik graag tijd met mijn man, kinderen, vrienden, familie en mensen die een luisterend oor nodig hebben. Vrijwilligerswerk is verder een vast onderdeel van ons leven. Als gezin zijn we goed in mini-uitjes met elkaar. In dit kleine zit de kracht van verbinding. Verder houd ik van tuinieren, stille tijd en heb onlangs paardrijden als sport ontdekt. Paardrijden is ontzettend interessant voor het ontdekken hoe verbinding en leiderschap werkt.

Wat doet je bedrijf?

Ik ondersteun ondernemers, DGA’s en leidinggevenden met organisatieadvies. Ik ben sparringpartner, ondersteun in processen en maak analyses. Hiermee maak ik de kernwaarden en de knelpunten helder. Dit doe ik op een unieke manier door middel van visuals en het aanreiken van praktische handvatten zodat in één beeld duidelijk is wat er speelt en hoe je kan veranderen om je onderneming sterker te maken. Ik ben expert op gebied van gedrag, verandermanagement en strategie. Hiernaast geef ik trainingen in timemanagement en persoonlijke effectiviteit.

Wie is je favoriete klant en waarom?

Directeuren en leidinggevenden waarmee ik in een traject samenwerken om het bedrijf, een team en/of de individuele medewerker sterker te maken: analyses maken, kernwaarden formuleren, focus aanbrengen, processen helder krijgen, structuur aanbrengen, etc. Het zijn klanten die mij ruimte geven, mij gebruiken als sparringpartner en weten dat ik flexibel in te zetten ben voor diverse uitdagingen die we gedurende het traject tegenkomen. Directeuren en leidinggevenden hebben zelf ook behoefte aan een spiegel en gesprekspartner voor zaken waarmee ze worstelen. Zo samen oplopen is zeer waardevol voor beide partijen. Ik groei daar zelf ook van.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Persoonlijk leiderschap en delegeren.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

Werken aan mijn propositie.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

Je hebt niet één, maar 40 sparringpartners! Een groep met ontzettend veel waarde en kennis. Delen en elkaar helpen in groeien is de spirit binnen Groeivoer.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Zoek sparringpartners en 1 of 2 mentoren die je mag bellen voor wijsheid! Werk ‘aan’ je bedrijf en niet teveel ‘in’ je bedrijf.

Meer weten?

Meer weten over Inez of Brightsky? Ga naar Brightsky.nu of voeg Inez toe via LinkedIn.

Wil je een keer kennismaken met de Groeiclub voor Ondernemers? Laat dan je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking of stuur ons een berichtje!
https://youtu.be/dujwZruzP2s

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!