Groeiles van Inez Petter: ‘Zoek mentoren die je mag bellen voor wijsheid’

Inez Petter van Brightsky.nu is al ruim 10 jaar bezig mensen een ‘brightsky’ in het hoofd en op het werk te brengen. Haar kracht is de persoonlijke benadering en integrale aanpak. Ze wordt regelmatig gevraagd als spreker en voor interviews en is lid van het eerste uur bij de Groeiclub! Hieronder stellen we Inez aan je voor.

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik ben Inez en inmiddels al weer meer dan 10 jaar aan het werk met Brightsky. Naast mijn werk deel ik graag tijd met mijn kinderen en man. We wandelen door de natuur en bezoeken graag musea. We zijn goed in mini-uitjes met elkaar. Juist in dit kleine zit de waarde van verbinding. Verder houd ik van lezen, stille tijd en sinds een paar jaar heb ik paardrijden als sport ontdekt. Paardrijden is heel goed voor het ontdekken hoe verbinden werkt.

Wat doet je bedrijf?

Ik ondersteun ondernemers, DGA’s en leidinggevenden met organisatieadvies. Ik ben sparringpartner, ondersteun in processen en maak analyses. Hiermee maak ik de kernwaarden en de knelpunten helder. Dit doe ik op een unieke manier door middel van visuals en het aanreiken van praktische handvatten zodat in één beeld duidelijk is wat er speelt en hoe je kan veranderen om je onderneming sterker te maken. Ik ben expert op gebied van gedrag, verandermanagement en strategie. Hiernaast geef ik trainingen in timemanagement en persoonlijke effectiviteit.

Wie is je favoriete klant en waarom?

Directeur Groot Aandeelhouders waarmee ik samenwerk om het bedrijf sterker te maken, focus aan te brengen en kernwaarden mee kan formuleren zijn mijn favoriete klanten. Ze geven mij ruimte, gebruiken mij als sparringpartner en weten dat ik flexibel in te zetten ben voor diverse uitdagingen die we gedurende het traject tegenkomen. Ze hebben zelf ook behoefte aan een spiegel en gesprekspartner voor zaken waarmee ze worstelen. Zo samen oplopen is zeer waardevol voor beide partijen. Ik groei daar zelf ook van.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Persoonlijk leiderschap en delegeren.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

Werken aan mijn propositie.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

Je hebt niet één, maar 40 sparringpartners! Een groep met ontzettend veel waarde en kennis. Delen en elkaar helpen in groeien is de spirit binnen Groeivoer.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Zoek sparringpartners en 1 of 2 mentoren die je mag bellen voor wijsheid! Werk ‘aan’ je bedrijf en niet teveel ‘in’ je bedrijf.

Meer weten?

Meer weten over Inez of Brightsky? Ga naar Brightsky.nu of voeg Inez toe via LinkedIn.

Wil je een keer kennismaken met de Groeiclub voor Ondernemers? Laat dan je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking of stuur ons een berichtje!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!