Groeiles van Cora Hollander, actief met Corageous en CantaCora: ‘Neem jezelf niet te serieus’

Cora Hollander is als ‘slash entrepeneur’ actief met Corageous en CantaCora. Hieronder stellen we Cora aan je voor.

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Geen betere inspanning voor mijn lijf en ontspanning voor mijn brein als lekker gooien met gewichten. Daarom doe ik aan CrossFit en olympic weightlifting. Daarnaast kan ik heerlijk mijn hart kwijt in zingen en muziek maken.

Wat doet je bedrijf?

Je kunt mij boeken als spreker, trainer op het gebied van spreekvaardigheden, en voiceover. Als voiceover help ik kleur te geven aan de boodschap van jouw audio- of video-producties. Als trainer help ik de mensen in jouw team de moed en het plezier te vinden om in de spotlight te stappen met hun verhaal.

Wie is je favoriete klant en waarom?

De klanten waar ik het meest blij van wordt hebben een ding gemeen: zij willen samen met mij iets moois neerzetten. Ik krijg energie van deze spirit van co-creatie, en dat gaat twee kanten op. Hoe meer ik meer betrokken ben in de echte leerdoelen en lokale cultuur, hoe beter ik daarop kan inspelen en een beleving neerzetten die raak is.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Mezelf serieus te nemen als ondernemer. Dus niet ‘ik heb een baan en een bedrijfje’ maar ‘ik ben parttime ondernemer’.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

Ik wil me meer comfortabel voelen met acquisitie doen en hulp vragen.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

Het is heel waardevol om wekelijks een meeting te hebben die uitnodigt om op je bedrijf en je eigen rol als ondernemer te reflecteren. De sfeer en de onderlinge gesprekken zijn zonder uitzondering open en oprecht, met een mooie balans tussen diepgang en luchtigheid. Je krijgt rake vragen en er wordt ook gewoon lekker gelachen.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Neem jezelf niet te serieus, maar jouw ontwikkeling als ondernemer wel! Zeker als solist doe je er in mijn ervaring goed aan om actief inspiratie en feedback op te zoeken. Bijvoorbeeld bij de Groeiclub!

Meer weten?

Meer weten over Cora? Ga naar Corageous of voeg Cora toe via LinkedIn.

Wil je een keer kennismaken met de Groeiclub voor Ondernemers? Laat dan je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking of stuur ons een berichtje!

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!