Groeiles van Jesper Theijsmeijer ‘Durf hulp te vragen en probeer het niet allemaal alleen of zelf te doen.’

Jesper Theijsmeijer is eigenaar van Agile Professionals, een recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving en selectie van IT’ers met Agile kennis/ervaring zoals Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches voor zowel freelance als vaste posities Ă©n lid van de Groeiclub voor Ondernemers!

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik ben Jesper, ondernemer en vader van een dochter van 4 jaar en een zoon van 3 jaar uit Amstelveen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of mediteren of allebei 😉

Wat doet je bedrijf?

Agile Professionals is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving en selectie van IT’ers met Agile kennis/ervaring zoals Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches voor zowel freelance als vaste posities.

Wie is je favoriete klant en waarom?

Gresb is een hele fijne klant. Ik kan snel met ze schakelen, krijg het vertrouwen voor het invullen van veel van hun IT vacatures en het contact is altijd fijn.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Ik ben gegroeid in het vragen van hulp als ik er zelf niet uit kom en in het kritisch kijken naar ons verdienmodel.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

Ik zou graag beter willen worden in acquisitie en delegerend leidinggeven.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

Het meest waardevol vind ik de wekelijkse sessies waarbij andere succesvolle ondernemers een workshop of presentatie komen geven. Daarnaast is het waardevol om met andere groeiclub leden te kunnen sparren over punten waar je allemaal als ondernemer tegen aan loopt of mee zit.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Durf hulp te vragen (bijv. in de wekelijkse groeisessies) en probeer het niet allemaal alleen of zelf te doen.

Meer weten?

Meer weten over Jesper? Ga naar Agile Professionals of stuur Jesper een connectieverzoek via LinkedIn. Hieronder legt Jesper uit waarom hij het Geniaal Groeien programma van Groeivoer heeft gevolgd en nu lid is van de Groeiclub.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!