Groeiles van Maarten Nieuwenhuize ‘werk structureel aan verbeteringen en groei’

Maarten Nieuwenhuize is eigenaar van architectenbureau M’n Architect in Utrecht en bedient zakelijke en particuliere klanten bij (ver)bouwplannen en projecten. In zijn vrije tijd vind je Maarten bij zijn bijen én hij is sinds voorjaar 2020 lid van de Groeiclub voor Ondernemers!

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn naam is Maarten Nieuwenhuize en ik heb een eigen architectenbureau. In mijn vrije tijd ben ik sinds een paar jaar hobby-imker, mijn bijen staan in het Griftpark in Utrecht, verder boks ik bij Boksschool Verbon, en hou ik van een rondje wielrennen. In het weekend lekker eten (koken) met mijn vriendin.

Wat doet je bedrijf?

Ik maak plannen voor (ver)bouwplannen en begeleid projecten van schets tot bouwuitvoering, dit doe ik voor maatwerkprojecten binnen mijn architectenbureau M’n Architect. Hier bedien ik zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast ontwerp en bouw ik met 4 compagnons modulaire woningen van hout binnen het bedrijf Optahome.

Wie is je favoriete klant en waarom?

Een vriend van me, ik heb al 2 verbouwplannen voor hem gemaakt. Hij stelt kritische vragen en wil alleen het allerbeste realiseren. Hij laat me op de top van mijn kunnen functioneren.

Waar ben je tot nu toe in gegroeid als ondernemer?

Taken uitbesteden, uit handen geven. Ook om hulp in te schakelen en advies vragen. Inmiddels besteed ik een deel van het tekenwerk uit, en krijg ik hulp bij het schrijven van blogs en social media.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

De kwaliteit van mijn dienstverlening zowel naar een hoger plan brengen, tegelijk met het doorvoeren van een efficiëntieslag. Daarnaast het nog beter leren delegeren en managen van personeel en projecten.

Wat vind je (tot nu toe) waardevol aan de Groeiclub? 

De kennis en ervaring die je erdoor binnen handbereik hebt, verder is het een waardevol netwerk waar ik direct en indirect opdrachten uit krijg.

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

Structureel werken aan verbeteringen en groei, en niet denken dat je alles zelf moet doen.

Meer weten?

Meer weten over Maarten of M’n Architect? Ga naar M’n Architect of stuur Maarten een connectieverzoek via LinkedIn. Hieronder legt Maarten uit waarom hij het lid is van de Groeiclub van Groeivoer.

Foto: Jos Hummelen
https://youtu.be/SEYWlXR6ncM

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!