Sherif el Zeiny ‘ik ben een stuk slimmer gaan ondernemen’

Sherif el Zeiny is eigenaar van Delivery Drivers en heeft ruim 12 jaar ervaring in de chauffeursbranche. Hun poule van chauffeurs groeit dagelijks en bestaat inmiddels uit ruim 300 chauffeurs die dagelijks 24/7 voor hun klanten klaarstaan. Elke opdrachtgever wordt gekoppeld aan een eigen contactpersoon. En ook voor de chauffeurs houden ze de communicatielijnen zo kort mogelijk. Een prettige samenwerking zorgt ervoor dat chauffeurs, opdrachtgevers en Delivery Drivers samen vooruit komen!

Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn naam is Sherif El Zeiny. Ik ben eigenaar van Delivery Drivers en we leveren chauffeurs aan apotheken en groothandels zodat die met een stuk meer gemak hun bezorging op orde krijgen.

Wat doet je bedrijf?

tekst

Wie is je favoriete klant en waarom?

tekst

Waarom ben je lid geworden van de Groeiclub?

Ik ben lid geworden bij de Groeiclub omdat ik op zoek was naar een manier om structureel aan mijn bedrijf te werken. Daarnaast mezelf persoonlijk te ontwikkelen en het liefst ook nog samen met andere ondernemers. En ik denk dat de Groeiclub een combinatie is van die drie factoren.

Wat heeft het lidmaatschap bij de Groeiclub je zoal opgeleverd?

Het lidmaatschap bij de Groeiclub heeft me een heleboel opgeleverd. Ik denk dat ik een stuk slimmer ben gaan ondernemen. Ik weet wat ik waard ben, ik weet wat ik goed kan en misschien aan anderen over moet laten. En daarnaast is het ook een club waar je ook terug kan vallen op andere ondernemers die je altijd wel ergens willen helpen of ergens met je over willen sparren. Dus het is heel fijn om te hebben.

Waar wil je nog aan werken, als ondernemer?

tekst

Wat is jouw beste groeitip voor andere ondernemers?

tekst

Wat zou je advies zijn aan ondernemers zoals jij die nog niet zoiets hebben als een Groeiclub?

Een advies voor ondernemers die de Groeiclub nog niet kennen is om eerst een keer kennis te maken, dus gewoon een keer langs te komen en te kijken of het wat is. En als je er bent dan realiseer je dan dat je misschien tijd investeert of je misschien wat geld investeert maar dat je dat er in vele malen meer uithaalt dan wat je erin stopt.

Meer weten?

Meer weten over Sherif of Delivery Drivers? Ga naar Delivery Drivers of stuur Sherif een connectieverzoek via LinkedIn.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Lotte van Dijl

Lotte van Dijl

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!