Erik de Bruin, WEA accountants: ´Zo´n open groep ondernemers, dat zie je nergens´

´Het zal wel weer zo´n standaard netwerkclub zijn, ´ dacht Erik de Bruin toen zijn partner van WEA-accountants hem vroeg om in zijn plaats naar een Groeivoer-event te gaan. Als mede-eigenaar van WEA-accountants Rivierenland plus een bewindvoeringskantoor is zijn tijd schaars, dus eigenlijk stond hij helemaal niet te springen om naar weer een netwerk-event te gaan. Deste groter was zijn verbazing. Erik: ´Deze openheid, dat écht van hart tot hart delen van de ondernemerservaringen, dat zie je nergens!´

Kun je iets over jezelf en WEA Accountants vertellen?

´Ik ben Erik, 43 jaar, gescheiden en vader van 5 kinderen. Ik woon en werk in de Betuwe en ben sinds 2015 ondernemer. Ik heb een ontzettend grote drive om mensen verder te helpen en bovendien ook veel energie. Voor een groot netwerk van MKB-klanten verzorgen we bij WEA-accountants de aangiftes, jaarrekening en andere boekhouddiensten. Daarbij is snel schakelen, altijd bereikbaar zijn en klaar staan voor onze klanten iets wat ons onderscheid van de concurrentie. Ons team bestaat inmiddels uit 25 professionals. ´


Waarom zijn jij & jouw partner van WEA-Accountants lid geworden van de Groeiclub?

´We waren op zoek naar verdieping. We zijn al lid van een paar netwerkclubs maar misten daar de diepgang. Het ging vooral over de business, veel minder over de mens achter de business.

Wilde je meteen lid worden van de Groeiclub?

´Niet meteen nee. We willen zichtbaar zijn in de regio en in contact komen met potentiële nieuwe MKB-klanten. Daarvoor zijn we aanwezig bij 8 verschillende netwerkevents in de regio. Dus toen we door jullie werden uitgenodigd voor wéér een diner, stonden we daar niet meteen om te springen. Weer een avondje in pak staan en zakelijke gesprekken voeren. Met als doel business… Daar had ik eigenlijk geen zin in. Maar mijn compagnon vroeg mij om voor hem in te vallen. Zo kwam het dat ik een aantal maanden voor het eerst een Groeivoer event bezocht.´

En… Wat was je eerste indruk van de Groeiclub?

´Ik ben ontzettend positief verrast. Hoe Gerhard het voor elkaar heeft gekregen om zo´n mooie groep van open en mooie ondernemers bij elkaar te krijgen is mij een raadsel. Misschien omdat hij zelf zo open is? Wat mij opvalt is dat het bij de Groeiclub mogelijk is om van hart tot hart te spreken met elkaar. Om je worstelingen te delen als ondernemer. Al met al vind ik het een voorrecht dat ik nu elke maand op een prachtige locatie en genietend van lekker eten naar mag binnenkijken bij andere ondernemers. Luisteren,lachen en écht contact maken, daar draait het om.´

Waarom is goed contact hebben met andere ondernemers belangrijk voor jou?

´Ik wil geïnspireerd blijven, als mens en als ondernemer. Soms is het één zinnetje in een boek dat me raakt. Soms is het een gesprek waarin een ondernemer met passie vertelt over wat hij of zij doet. Daar krijg ik zelf ook weer nieuwe energie van.´

Zou jij andere ondernemers met personeel aanbevelen om naar een Groeivoer event te komen?

´Absoluut. We zijn allemaal druk. Maar je moet écht een keer gaan en het gaan beleven.´

Meer informatie

Meer weten over Erik de Bruin en over WEA Accountants? Ga naar de website van WEA Accountants of stuur een bericht naar Erik via LinkedIn. Wil jij net als Erik ook graag een keertje komen kijken bij een Groeivoer event? Lees dan hier meer informatie over het aanstaande event en boek jouw ticket! Of lees alle ervaringen van andere clubleden met de Groeiclub.


Ervaringen van andere clubleden met Groeivoer

Augusta en Stephanie van Bureau Fris

Maarten Nieuwenhuize van Architectenbureau M´n Architect

Anne en Hannah van De Billenboetiek

Maurits van Everbetter

Brian Hickey van HuisartsenHulp

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!