Aflevering 154 – Steffy Roos du Maine, Mindful & Miljonair en JBL&G – over spiritualiteit en ondernemen: delegeren, zelfkritisch zijn, groots denken, scaling up, je mensen bij je houden én daten met medewerkers

Steffy Roos du Maine is ondernemer, schrijver, podcast-host en yoga-docent. Jarenlang heeft  ze alleen maar volgens het work hard, play hard model geleefd. 

Totdat ze naar Burning Man ging en het legendarische kwartje viel: ze rende zichzelf al jaren voorbij.

Steffy is onder andere bekend van haar letselschadebedrijf JBL&G. De eerste jaren werkte ze altijd. Dat legde haar geen windeieren, want JBL&G groeide uit tot een miljoenenbedrijf met meer dan zestig werknemers. Toch ontdekte ze dat meer werken niet altijd leidt tot meer succes.

Dankzij spiritualiteit werd ze namelijk zachter voor zichzelf en ging ze minder werken. En daar profiteerde haar bedrijf weer van. Ze publiceerde in 2021 het boek Mindful & Miljonair.

In deze aflevering hoor je hoe ze haar bedrijf heeft laten groeien, hoe ze zichzelf altijd voorbij rende en hoe ze nu een balans heeft weten te vinden door spiritualiteit in haar bedrijven te gebruiken.

Ik wens je heel erg veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Wil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!

1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/

3. Groei.club – de community
Ik nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video’s vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.

4. Groeiplan op 1 a-4.
Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen