Brian Hickey – founder Flexwell: “Bij de Groeiclub kun je connectie maken zonder dat er op je gejaagd wordt”

“Bij de Groeiclub kun je echt connectie maken zonder dat er op je gejaagd wordt”

Brian Hickey, eigenaar van Huisartsenhulp en Flexwell legt uit waarom hij sinds een aantal maanden lid is van de Groeiclub:

“Er zijn wel meer netwerk of businessclubs waar je bij elkaar komt, maar in mijn ervaring zijn dat plekken waar voornamelijk op je gejaagd wordt om zaken mee te doen. Gerhard weet op een hele organische manier te zorgen dat dit een bijeenkomst van ondernemers is die echt draait om de inhoud. Er zijn hele interessante trainingen die ik echt meeneem als ik bij een bijeenkomst wegga.

Ik ben best wel een twijfelaar, dus ben eerst een paar keer bij een bijeenkomst komen kijken voordat ik lid werd. De inspirerende ondernemers die ik ontmoette trokken mij over de streep. Het is een gemêleerd gezelschap: een ander hoeft niet in dezelfde business te zitten om van elkaar te leren. We praten over persoonlijke ontwikkeling in een ongedwongen sfeer en er zijn veel mensen waar ik het goed mee kan vinden.

Elke bijeenkomst voelt als een dagje weg van mijn bedrijf, terwijl ik juist aan mijn bedrijf werk. Ik haal er zoveel uit: zowel als ondernemer als qua persoonlijke ontwikkeling.”

Ook behoefte aan een dagje weg AAN je bedrijf werken in plaats van erin? Kom naar ons volgende event.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!