fbpx

Aflevering 175 – live opgenomen tijdens een Groeiclub-event! – Ilona van Wegen van GetEase & Mark Laagewaard van CrowdAboutNow – Over groeigeld ophalen, wat je met al dat groeigeld aanmoet en groeien over de grens

Ilona van Wegen Mark Laagewaard

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen