Aflevering 176 – Charlotte Melkert, Equalture – over beginnen met een techbedrijf zonder technische kennis, het belang van vasthouden aan je visie en missie en jezelf niet van de wijs laten brengen

Charlotte Melkert

Charlotte Melkert begon samen met haar zus Fleur Melkert op  haar 19e Equalture. Equalture is een techbedrijf dat het mogelijk maakt om zonder vooroordelen de beste mensen binnen te halen voor je bedrijf. Bias free hiring heet dat.

De zussen haalden laatst nog drie miljoen euro op bij Pieter Schoen, bekend van Dragons Den. En recent (begin 2023) ‘tankten’ zij 2,5 miljoen groeigeld om Equalture naar een volgende fase te brengen. Ze werden uitgeroepen tot Forbes Thirty under Thirty en zijn nog lang niet klaar met hun missie.

Je hoort hoe het allemaal begon, wat er mis ging, waar Charlotte nog aan wilt werken en nog veel meer.

Veel plezier met deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Wil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!

1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/

3. Groei.club – de community
Ik nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video’s vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen