Groeiles voor Ondernemers met Inez Petter 

Inez Petter

Elke maand roepen we bij de Groeiclub voor Ondernemers een ondernemer uit tot lid van de maand. In juni was dat Inez Petter van Brightsky! Inez helpt ondernemers en hun teams om overzicht te creëren en hun tijd optimaal te besteden. In dit interview leer je Inez een beetje beter kennen. Onze verslaggever Laura Dekens ging op onderzoek uit. 

Inez, wat doe je precies met je bedrijf Brightsky?


‘Ik help mensen door middel van trainingen op maat om de boel weer op een rijtje te krijgen. Na zo’n training mag je verwachten dat je meer overzicht, grip en rust in je werk gaat zien. Van 1 op 1 begeleiding tot complexe groepssessies, niks is te gek!’

Hoe kijk jij naar groei?

‘Ik wil mensen helpen om inzicht te krijgen in wie ze zijn en gaan ontdekken hoe ze lekker kunnen werken. Groei zit voor mij in dat ik zelf elke dag beter wordt en dat het lukt om nieuwe dingen voor elkaar te krijgen. En ook wel dat ik een bepaald inkomen heb waarvan ik denk: hier word ik wel blij van.’ 

Wat zocht jij in de Groeiclub?

‘Ik zocht een veilige en vertrouwde omgeving, waar mensen willen delen en blij zijn met elkaars successen. De Groeiclub is zo ingericht dat iedereen waarde inbrengt, dat is heel tof. Zo deel je worstelingen en inspireer je elkaar. En doordat het structureel is groei je ook echt.’ 

Wat maakt jou tot Groeiclublid van de maand, denk je? 

‘Ik denk dat voor Gerhard de loyaliteit aan de Groeiclub heel belangrijk is. En ik help mee als co-host, trainer en door scherpe feedback te geven. Die feedback moet altijd veilig gegeven worden en met de intentie om mensen verder te helpen. Ik bedenk altijd met welk doel ik feedback geef. Gerhard kan dat waarderen.’

Wat voor advies heb jij voor ondernemers?


‘Vraag hulp. Want van sparren en om hulp vragen leer je het meest. Dat is de Groeiclub; met vragen en dilemma’s naar buiten durven komen. En ik heb ook een levensles. Accepteer dat er veel in het leven niet lukt, en schrik daar niet van. Ga vervolgens weer verder met dingen die wel kunnen en waar je blij van wordt, want dat is er ook.’ 

Dankjewel Inez voor jouw inspiratie!

Ook groeien?


Wil je een keer met andere ondernemers zoals Inez sparren over wat jou bezighoudt als ondernemer? Kom naar onze wekelijkse Groeisessie voor Ondernemers op woensdagochtend. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Schrijf je hier binnen 1 minuut in.

Benut jij de kracht van podcast al?

Moet ik echt een podcast? Nee. Maar het kan wel heel veel opleveren om audio toe te voegen aan je marketing- en communicatiemix. 

Is het niet veel te laat om nog te starten? Nee! Het beste moment om podcast te starten is nu, want podcast is geen hype. Het is ‘here to stay’. 

Na het succes van de Groeivoer Podcast helpt Gerhard nu ook andere organisaties bij het succesvol inzetten van podcast om organisatiedoelen te behalen. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

Een interne podcast waarin je de laatste nieuwtjes deelt en medewerkers aan het woord laat. Dit kan je interne communicatie verbeteren en je ‘tribe’ en de community nog hechter te maken. 

Een interne podcast om een bepaalde transformatie of cultuurverandering te stimuleren. Bijvoorbeeld als je jouw organisatie meer ondernemend en innovatief wil maken;

Een projectpodcast rond een groot project, om stakeholders op de hoogte te houden van de voortgang.

Een marketing podcast waarin je jouw merk versterkt en op zoek gaat naar leads voor je bedrijf. Bijvoorbeeld door klanten in gesprek te laten gaan met je medewerkers.   

Je kunt podcast ook onderdeel uit laten maken van events. De opgenomen afleveringen publiceer je vervolgens weer op je podcast kanaal.

Wil je podcast meteen op niveau neerzetten, werk dan met experts en ga niet zelf ‘hobbyen’. Een podcast is meer dan een tafel met twee microfoons erop. Audio is een vak. 

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, ga eens in gesprek met Gerhard. Hij denkt graag mee over strategie en realisatie. Neem contact op via gerhard@groeivoer.nl

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!