fbpx

Aflevering 177 – Marthe Walter, auteur van het boek Wat Een Baas (de eerste bijsluiter bij ondernemen die je wél wilt lezen) – Over hoe jij een goede baas voor jezelf kan zijn, groots te dromen en hoe om te gaan met 24/7 aanstaan

Marthe Walter

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen