Ken jij The Lekker Company al?

The Lekker Company

The Lekker Company was afgelopen 7 juli de sponsor van het Groeivoer event over community building!
Wij stelden Daan Timmers van The Lekker Company vier vragen over de toekomst van het bedrijf:

1. Welk probleem lost The Lekker Company op? En voor wie?

Toen onze oprichtster Dewi 8 jaar geleden voor het cosmetica schap stond viel het haar op dat het onmogelijk was om een veganistische optie te vinden. Niet alleen waren de ingrediënten van bestaande merken vaak lastig te begrijpen, ook was er geen enkele diervriendelijke variant. Dat wilden wij graag oplossen. Daarom brachten we een helemaal natuurlijke en vegan deodorant op de markt, met ingrediënten die voor iedereen herkenbaar zijn. Dat beviel zo goed, dat we ook andere natuurlijke huidverzorging zijn gaan maken. We hebben al deodorant en zonnebrand en dit najaar volgen lippenbalsems en body butters. Zo weet iedereen écht wat ze op hun lichaam smeren.

2. Als je over 3 jaar zou stoppen bij The Lekker Company, waar zou je dan het meest trots op zijn?

Over drie jaar hoop ik te kunnen zeggen dat wij natuurlijke deodorant beschikbaar hebben gemaakt voor iedereen in de Benelux en in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

3. Wat is de grootste barrière om dit te bereiken?

We zijn natuurlijk een relatief klein merk. We geloven in onze producten, maar er zijn ook grotere spelers die wellicht door een giga marketing budget ons van het schap kunnen stoten. We moeten daarom altijd ook de inkopers en klanten blijven overtuigen van onze visie en meerwaarde. Tot nu toe lukt dat ons, en we zullen ons blijven inzetten voor natuurlijke en begrijpelijke huidverzorging.

4. Maak de zin af: “Een wereld zonder The Lekker Company is een wereld zonder …”

Eerlijkheid, natuurlijkheid maar ook zonder speelsheid in cosmetica.

Alle deelnemers van het event kregen een heerlijke vegan deodorant van The Lekker Company.

Wil jij meer weten over The Lekker Company, duurzaam ondernemer en de angst om te groeien? Luister dan naar aflevering 178 van de Groeivoer voor Ondernemers Podcast met The Lekker Company oprichter Dewi van de Waeter

Groeivoer maandmeeting over Compagnons

Haal het beste uit je compagnon?

Op 1 september hebben we het bij de Groeiclub voor Ondernemers over compagnons. Hoe kunt je meer uit de samenwerking met je compagnon halen? En als je géén compagnon hebt, wat heb jij nodig en hoe vind je iemand?

Er worden een aantal experts op het gebied van samenwerkingsrelaties on stage geïnterviewd. Zo geeft Helga van der Hart van Human Dynamics een workshop waarin je ontdekt wie je bent en hoe jij en je compagnon elkaar aanvullen.

En Angelique Piternella is gespecialiseerd in het matchen van visionaire ondernemers aan een integrator die hun plannen werkelijkheid laat worden. Je leert van haar hoe je de persoon naast je krijgt die jou aanvult.

Dit event vindt plaats in midden Nederland. Wil je dit evenement bijwonen? Voor meer info en tickets kijk hier.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Recente posts

Volg Groeivoer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om de laatste blogposts, podcasts & meer te ontvangen!