Aflevering 183 – Dorus Galema, Repeat (voorheen Gerrard Street) – Over uitgebreid klantenonderzoek, duurzaamheid en circulariteit, doorzetten na een moeilijk begin én nog meer klantonderzoek doen

Dorus Galama is medeoprichter van Repeat (voorheen Gerrard Street), een koptelefoon die volledig modulair is opgebouwd.Dat betekent dat je kapotte onderdelen kan laten vervangen, net zoals bij de Fairphone. Bovendien biedt Repeat levenslang garantie op haar producten.

De missie van Repeat: Wiping-out disposable electronics by making circular devices sexy. En ik moet eerlijk zeggen, die koptelefoons zien er inderdaad goed uit!

Ik denk bij Repeat meteen aan de Fairphone, ook zo’n bedrijf dat op basis van idealen electronica maakt. En ik denk aan Beats, het koptelefoonmerk van Dr. Dre, dat in 2014 voor 3 miljard dollar verkocht werd aan Apple. 

Hoe is het Dorus gelukt om in een markt waar grote partijen de dienst uitmaken, een eigen merk van de grond te krijgen? Hoe heeft hij zijn organisatie gebouwd en welke lessen zijn er geleerd? En natuurlijk. Wat zijn de ambities voor de toekomst? Staan Dorus en zijn compagnon ook een mega-exit te wachten?

Dit en nog veel meer ga je ontdekken in deze aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Wil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!

1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/

3. Groei.club – de community
Ik nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video’s vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen