Aflevering 188 – Nico Oud, oprichter van Springcast – Over optimisme, doorzetten, langetermijndenken boven de korte termijn én de kansen van podcasts voor jouw bedrijf of personal brand

Nico Oud, founder van podcast hosting platform Springcast, begon zijn carrière onderaan de ladder. Want het schoolsysteem paste niet bij hem en hoe hij leerde.  Extreem leergierig en nieuwsgierig, maar leert vooral in concepten en ideeën.

Hierdoor moest hij zijn carrière trede voor trede opbouwen. Na verschillende banen op allerlei plekken kon hij beginnen met ondernemen. Hij startte zijn eigen internetbureau 360 E-commerce en hostingbedrijf XLhosted op. Deze bedrijven groeide ontzettend snel, maar er miste wat, dus verkocht hij beide bedrijven.

Hij is business coach en mentor, en richtte een nieuw bedrijf op: Springcast. Springcast is een podcast hosting platform. Dat betekent dat je als podcastmaker je audio kunt uploaden naar Springcast. En zij zorgen ervoor dat je podcast op alle bekende kanalen te beluisteren is. 

We gaan het hebben over de ondernemersreis van Nico en zijn werk als coach. Maar ook over de kansen die jij als ondernemer kunt grijpen door zelf ook een podcast te gaan maken.

Veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen