Aflevering 192 – Dirk Jan Versluis – Over trauma als bodem voor groei – de kracht van liefde in ondernemerschap – coaches, psychologen of kwakzalvers

Dirk Jan Versluis is psycholoog en oprichter van Triunify. Dirk Jan is als psycholoog gespecialiseerd in trauma. Hij zet daar verschillende methoden voor in, zoals Brainspotting en Rapid Transformational Therapy. Daarnaast ontwikkelde Dirk-Jan zijn eigen methode, Triunify. Deze methode zet hij onder andere in voor 1 op 1 trajecten met topsporters, artiesten en de top van het bedrijfsleven.

Ik kwam Dirk Jan op het spoor via via, omdat iemand vertelde dat Dirk Jan mensen helpt om hun shit uit het verleden op te ruimen. Dat leek me wel wat, want ik kom regelmatig ondernemers tegen die veel hebben meegemaakt. En die deze trauma’s nog steeds meezeulen. En zelf heb ik natuurlijk ook wel wat krassen op mijn ziel (waarover later meer).

Op zijn website schrijft Dirk Jan de volgende uitnodiging: maak van trauma een voedingsbodem voor succes. Zet levenslange trauma’s en emotionele littekens snel om naar je grootste kracht – zonder uitzichtloze trajecten en nodeloos therapeutisch breekwerk. Dat lijkt me wel wat.

Hoogste tijd om in gesprek te gaan.

Veel plezier met deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen