Aflevering 195 – Arie Boomsma, Vondelgym – Over geloof, opvoeding en beslissingen nemen

Arie Boomsma, oprichter van Vondelgym, is met 5 gyms actief in Amsterdam en Rotterdam; en zorgt dat mensen gezonder en fitter zijn.

Arie werd bij het grote publiek vooral bekend als presentator van programma’s zoals ’40 dagen zonder seks’ van de EO, en ‘uit de kast’, een programma van de KRO. Maar Arie heeft veel meer in huis. Hij is fotomodel, houdt van poëzie en schrijven en ook is hij bezeten van een gezonde leefstijl. Arie schreef recent een gloednieuw boek, ‘Trainen voor het Leven’, over gezond ouder worden. Arie woont met zijn vrouw en kids en een ark van Noach vol dieren op een prachtige woonboerderij, waar je hem regelmatig in zijn ijsbad ziet zitten.

Hoogste tijd om de man zelf aan het woord te laten. Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen