Aflevering 197 – Noëlle Haitsma, Partner Pact – Over samenwerking en werkrelaties, transparantie en eerlijkheid en het voorkomen van conflicten

Noëlle Haitsma is de bedenker van het Partner Pact. Noëlle is gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van zakelijke conflicten. 

Voordat Noëlle mediator werd, had ze zelf een flink bedrijf. In de zero’s liet ze haar kinderopvang organisatie groeien naar 50 locaties en 700 medewerkers en verkocht haar bedrijf. Na deze exit volgden nog een aantal nieuwe ondernemersavonturen.

Maar Noëlle ging ook steeds meer van de zijlijn andere ondernemers helpen als investeerder en groeicoach.

In de loop der jaren groeide bij Noëlle een fascinatie voor samenwerking en conflict. Want er kan nogal wat misgaan in de samenwerking tussen compagnons. Zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra je samenwerking onder druk komt, of één van de partners minder goed in de wedstrijd zit, kan er spanning ontstaan.

Noëlle bedacht daarom het Partner Pact, een methode om de samenwerking tussen compagnons vanaf dag één veel beter te regelen.

Je gaat er alles over horen in deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen