Aflevering 199 – Wervingskracht, Monique ten Buur en Frank de Koning – over het aantrekken, boeien en binden van talent; Recruitment, Onboarding, Employee Experience en Offboarding

Welkom bij deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast! Deze keer ga ik in gesprek met Monique ten Buur & Frank de Koning van Wervingskracht.

Wervingskracht helpt organisaties bij het aantrekken en behouden van medewerkers door analyse, advies en implementatie.  In deze aflevering bespreken we hoe je als werkgever beter talent kunt aantrekken en behouden.

Dus laten we aan de slag gaan. Veel plezier bij deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen