Aflevering 194 – Willem Bontrup van Visdeal.nl – Over de verschillende groeifases, het aannemen van de juiste mensen, vrijheid, hard werken én tijd voor jezelf nemen

Willem Bontrup is co-founder van Visdeal, dat hij samen met zijn tweelingbroer Teun oprichtte.  Visdeal is een website waar je terecht kunt voor al je hengelsport-artikelen. Ik weet niet of jij vist, maar één van mijn beste maten staat graag tot zijn borst in het water.  En hij is niet de enige, er zijn in Nederland en daarbuiten heel wat visfreaks. En die hebben natuurlijk allemaal hengels, blinkers en kaplaarzen nodig.

Visdeal heeft een klantenbestand van 350.000 sportvissers. Met andere woorden: visspullen verkopen is big business. Willem begon Visdeal samen met tweelingbroer Teun in 2011 en bouwde het uit tot een internationale speler. Een groot succesverhaal, maar ook Willem en Teun liepen tegen allerlei uitdagingen aan.

Hoogste tijd om eens wat dieper in dit mooie ondernemersverhaal te duiken.

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen