Aflevering 201 – Boek – Aartjan van Erkel, Nummer 1 – door Managementboek.nl uitgeroepen tot bestverkochte boek van 2022

Aartjan is de beruchtste copywriter van Nederland. Hij is auteur van 3 bestsellers: Verleiden op internetMaak ze gek!, en zijn meest recente boek, Nummer 1. 

Dit boek gaat over: 

  • hoe jij de bekendste naam in je markt wordt 
  • en hoe je klanten voor het leven krijgt. 


Dit is een nieuw soort aflevering bij Groeivoer, waarbij je in korte tijd een samenvatting krijgt van een interessant boek. Je hoort mij alleen in de intro, en daarna enkel de auteur van het boek; een minicollege van Aartjan van Erkel dus!

Laat je even weten wat je ervan vindt?

Veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen