Aflevering 204 – Interview – Frederike de Groot – Over NIX&NIX, de alcohol, de alcoholvrije markt, ondernemen vanuit je passie, missie en je dagelijkse plezier

In dit verhaal hoor je het verhaal van Frederike de Groot van NIX & NIX, de eerste volledige alcoholvrije slijterij van Nederland.

Hoezo eigenlijk een alcoholvrije slijterij? Wat is er mis met alcohol? Wat zijn de nadelen van alcohol drinken? En wat zijn de voordelen van een alcohollaag of alcoholvrij dieet?

Voor de beleving van ‘een drankje willen drinken’ maakt het in ieder geval niks uit. Tenminste, als we Frederike de Groot mogen geloven, drijvende krachten achter de eerste alcoholvrije slijterij in Nederland.

In deze aflevering hoor je hoe Frederike de Groot op het idee kwam om samen met haar compagnon een alcoholvrije slijterij te starten, hoe ze alle retail-ervaring nu kan gebruiken in haar ondernemerschap en wat de groeistappen zijn in de groeimarkt van alcoholvrije consumptie.

Veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen