Aflevering 206 – Interview – Ralph van Dam over de andere zijde van de jubelverhalen van het ondernemerschap; faillissement. Over kwetsbaarheid, verlies en veerkracht. én over werken met vrienden en familie

Deze week spreek ik met Ralph van Dam, businesspartner ondernemerschap bij Achmea, oprichter van ondernemersreizen.nl en initiatiefnemer van Geldfit Zakelijk.

Ralph verdiende zijn sporen als ondernemer in de hypotheekbemiddeling. Samen met zijn broer bouwde hij een succesvol bedrijf. Hij verdiende er goed geld, had tientallen mensen aan het werk maar helaas ging het bedrijf op een pijnlijke manier failliet. Ralph schreef er het boek Langs de Afgrond over.

Bij Achmea is Ralph verantwoordelijk voor alles wat met ondernemen te maken heeft. Hij is betrokken bij Geldfit Zakelijk en zijn meest recente initiatief, HerstelNL. Dit laatste is een iniatiatief om ondernemers die in zwaar weer zitten na Corona er weer bovenop te helpen.

Veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen