Aflevering 208 – Interview – Helga van der Hart – Over fundamentele inzichten en bewustzijn, patronen doorbreken, verantwoordelijkheid en Human Dynamics

Helga en ik gaan bijna 10 jaar terug met elkaar. Sinds 2014 is Helga één van de coaches die mij helpt in mijn reis als ondernemer. Helga was er in goede tijden, maar zeker ook op momenten dat ik het zwaar had. Helga voelt voor mij als een vriendin, een zus en een moeder tegelijk. Wat Helga voor mij doet is mij steeds weer terugbrengen bij mijn gevoel. Wat voel ik? En hoe kan ik met die kennis de juiste keuzes maken?

Onze eerste kennismaking, in 2014, deden we aan de hand van Human Dynamics, een persoonlijkheidsmodel waarmee je zowel individu als team kan helpen om meer gebruik te maken van elkaars kracht. Tegenwoordig is de toolkit van Helga een stuk uitgebreider. Ze gebruikt inzichten uit de psychologie, systeemtheorie en de Germaanse Geneeskunde, om er maar eens een paar te noemen. En ze gaat de spirituele kant van leven en ondernemerschap ook zeker niet uit de weg.

Helga helpt ondernemers, managers en teams om patronen te doorbreken, op een diepgaande en praktische manier. Helga vindt eigen verantwoordelijkheid daarin belangrijk, want daar ligt groei. 

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen