Aflevering 210 – Interview – Jan Willem Brummelman, Presence Outdoor – Over dicht bij jezelf blijven, je masker afzetten, heel hard werken en de kracht van de natuur

In deze aflevering ga je luisteren naar het ondernemersverhaal van Jan Willem Brummelman. Jan Willem is opgegroeid op een melkveehouderij in de Veluwezoom. Daar is ongetwijfeld zijn liefde voor de natuur ontstaan. Na zijn studie Bedrijfswetenschappen werd hij directeur en mede-eigenaar geworden van de Safety Group. 12 jaar lang was dit bedrijf marktleider op het gebied van Evenementenveiligheid. Jan Willem liet het bedrijf groeien naar 30 miljoen omzet en 500 FTE aan medewerkers. In 2014 werd de Safety Group overgenomen door Facilicom.

Na de overname is Jan Willem nog een tijdje Algemeen Directeur geweest, maar hij vertrok met veel frustratie. Pas achteraf werd hem helder dat dit kwam omdat hij ver van ‘zichzelf was verwijderd. Het was dankzij de coaching-opleiding die hij volgde, en zijn verdieping in Theory U, dat Jan Willem kon begrijpen wat er nu eigenlijk gebeurd was.

Sinds 2019 heeft Jan Willem het ondernemerschap weer opgepakt, maar op een andere manier. Jan Willem is oprichter van Presence Outdoor waarmee hij ondernemers helpt om weer tot zichzelf te komen. Met Presence Outdoor organiseert Jan Willem driedaagse Leiderschapsprogramma’s voor ondernemers & leiders op de Veluwe. Hij faciliteert deze vaak samen met oud topsporter en profwielrenner Maarten Tjallingii. Het programma is de broodnodige time out die ondernemers periodiek nodig hebben om te reflecteren op hun ondernemersreis.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen