Aflevering 212 – Interview – Daan van Klinken, Flow your Money – Over groeigeld, internationale ambities, VC’s die je echt verder kunnen helpen, en met je compagnon tijd doorbrengen op een alpaca-boerderij

Daan werkte jarenlang samen met zijn compagnon Niels aan het ontwikkelen van allerlei apps voor grote bedrijven. Totdat de mannen besloten iets voor zichzelf te gaan bouwen. Het werd: een fintech startup.

Daan en Niels staken zelf eigen geld in het bedrijf en haalden al met al bijna 5 miljoen groeigeld op. De heren waren ook te zien in Dragons Den waar ze 1,5 miljoen afsloegen. Vandaag de dag werken Daan en Niels, samen met hun team, onverminderd voort aan het bouwen van hun bedrijf.

En daar horen ook uitdagingen bij. Zo wil Flow de draai maken van alleen consumenten, naar óók het bedienen van de zakelijke markt. En hoe structureer je snelle groei van je bedrijf, zeker in een krappe arbeidsmarkt?

Je gaat alles horen over de ondernemersreis die Daan heeft afgelegd, zijn leiderschap, waarom hij in Friesland in een weiland woont en nog veel meer.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

WIl je aan de slag met jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf?

Dan is de Groeiclub iets voor jou!

Ontdek hoe tientallen ondernemers wekelijks sneller, leuker en slimmer groeien via kennisdeling, feedback rondes, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen.

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer, podcastmaker en groeiexpert. Mijn missie: ondernemers en bedrijven helpen groeien. Groeien in omzet, werkgebied en winstgevendheid. Maar ook groei in impact, vrije tijd en werkplezier.

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen