Aflevering 212 – Interview – Daan van Klinken, Flow your Money – Over groeigeld, internationale ambities, VC’s die je echt verder kunnen helpen, en met je compagnon tijd doorbrengen op een alpaca-boerderij

Daan werkte jarenlang samen met zijn compagnon Niels aan het ontwikkelen van allerlei apps voor grote bedrijven. Totdat de mannen besloten iets voor zichzelf te gaan bouwen. Het werd: een fintech startup.

Daan en Niels staken zelf eigen geld in het bedrijf en haalden al met al bijna 5 miljoen groeigeld op. De heren waren ook te zien in Dragons Den waar ze 1,5 miljoen afsloegen. Vandaag de dag werken Daan en Niels, samen met hun team, onverminderd voort aan het bouwen van hun bedrijf.

En daar horen ook uitdagingen bij. Zo wil Flow de draai maken van alleen consumenten, naar óók het bedienen van de zakelijke markt. En hoe structureer je snelle groei van je bedrijf, zeker in een krappe arbeidsmarkt?

Je gaat alles horen over de ondernemersreis die Daan heeft afgelegd, zijn leiderschap, waarom hij in Friesland in een weiland woont en nog veel meer.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen