Aflevering 214 – Interview – Jeroen de Wit – Teamleader – Be a lobster, positiviteit, snelle groei, inclusief groeipijnen, euforie en alles daar tussenin

Teamleader is een snelgroeiend softwarebedrijf met een hoofdkantoor in Gent en een vestiging in Amsterdam. Teamleader heeft meer dan 15.000 klanten, waaronder heel veel ondernemers. Met teamleader kan je verkopen, factureren en je werk organiseren binnen één tool.

Jeroen begon zijn reis als ondernemer in 2012 en hij liet het bedrijf in tien jaar tijd groeien naar bijna 200 medewerkers. Na 10 jaar op eigen benen werd Teamleader overgenomen door het Noorse Visma. Jeroen geeft nog altijd leiding aan het bedrijf en besteedt al zijn tijd aan het beter maken en laten groeien van Teamleader.

Ik ben heel benieuwd hoe het Jeroen gelukt is om een softwarebedrijf te bouwen, temidden van de duizenden andere aanbieders. Hoe het was om overgenomen te worden? Heeft hij nog genoeg vrijheid?  En welke kernwaarden drijft Teamleader?

Hoogste tijd om lekker in dit ondernemersverhaal te duiken.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen