Aflevering 216 – Daan van Vliet, Unica – Het bedrijf overnemen van je vader, integriteit en de menselijke maat, én iets terug doen voor de wereld

Daan van Vliet is mede-eigenaar van Unica en oprichter van de Unica Foundation.
Unica is een groot installatiebedrijf met 3.500 medewerkers. Het bedrijf begon ooit in 1933 onder de naam G.O.I.B., en opgericht door Gerard Spruit. In 1953 nam de vader van Daan, Cors van Vliet, het bedrijf over. Zo kwam Unica in het bezit van de familie van Vliet.

In 1982 nam Daan het roer van het familiebedrijf over en zorgde voor een enorme groei van het bedrijf. In 2007 nam Daan na 25 jaar afscheid als directeur. Maar hij bleef wel betrokken. Zo richtte Daan de Unica Foundation op. De Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door alle kennis en kunde die bij Unica aanwezig is, gratis ter beschikking te stellen.

Naast zijn werk voor de foundation is Daan ook betrokken bij de culturele sector, onder andere voor museum De Fundatie in Zwolle. Een veelzijdig en hardwerkend man dus.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen