Aflevering 218 – Piet Mars, oprichter AFAS en AFAS Foundation – 10 beste lessen uit zijn loopbaan; over dromen en visie, met plezier ondernemen, eenvoud aanbrengen in je bedrijf, én ethisch ondernemen

Welkom bij een weer nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast! In deze aflevering ga je luisteren naar het verhaal van Piet Mars, oprichter van softwarebedrijf AFAS en initiatiefnemer van de AFAS Foundation.

AFAS zag in 1996 het levenslicht, toen Piet Mars en Ton van der Veldt het bedrijf dat nu AFAS is overkochten van Getronics. In de jaren die volgden groeide het bedrijf enorm hard en nog steeds is AFAS erg succesvol. Vorig jaar draaide AFAS maarliefst 248 miljoen omzet en boekten zij een resultaat van bijna 94 miljoen euro.

Maar we gaan het niet hebben over het succes van AFAS, maar vooral over de lessen die Piet Mars leerde van zijn ondernemersreis. Piet schreef recent het boek “Bespiegelingen van een entrepreneur” waarin hij zijn 10 geboden van ondernemerschap, de 10 beste lessen uit zijn loopbaan, deelt. Het boek is nergens te koop, maar in deze podcast nemen we een aantal lessen met Piet door.

Heel veel luisterplezier!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

NIEUW: word vriend van de Groeivoer Podcast
Wil jij de Groeivoer Podcast steunen? Word dan Vriend van de Show. Check onze vriendenpagina en doneer.

Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!

Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen