Aflevering 221 – Boekaflevering – Berend Oosterhuis, Spreken is zilver, boksen is goud – Het lichaam liegt niet

Vechtsport is booming en hard op weg de harten van Nederland te veroveren. Steeds meer mensen ervaren de veranderkracht van vechtsport. Boksen is niet alleen een uitdagende work-out, maar ook een bewezen, effectieve behandelmethode. Als trainers, coaches en therapeuten vechtsport inzetten als interventie, behalen zij betere resultaten.
 
Verbaal sterke mensen kunnen zich nog wel eens achter hun woorden verschuilen, maar het lichaam liegt niet: door boksen in te zetten als interventie komen moeilijk bespreekbare zaken veel eerder naar boven. De manier waarop iemand bokst, zegt veel over hoe hij functioneert: is hij angstig, afwachtend, aanvallend of juist te dominant? 

Helaas was er nog steeds geen meesterwerk op het gebied van vechtsport als leerinterventie. Tot nu. In ‘Spreken is zilver, boksen is goud’ vertaalt Berend Oosterhuis, directeur van Bokscoaching, zijn jarenlange ervaring als bokser, trainer en coach naar een praktische methode. Zijn methode geeft handvatten en kaders om de vechtsport verantwoord in te zetten in coachings- en trainingstrajecten. Dit boek biedt trainers en coaches een praktische behandelmethode in een werkbaar model. Voor coaching en therapie met impact.

– Een prachtige combinatie van toegankelijke theorie en praktijk die inspireert en concreet maakt.
– 10 jaar ervaring van de marktleider in Nederland verpakt in een handzaam boek.

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen