Aflevering 239 – Hans Janssen van DenkProducties over het Amsterdam Business Forum en kiezen voor je meest succesvolle klanten

Hans Janssen is oprichter van DenkProducties en bedenker van het Amsterdam Business Forum. 

Hans maakte samen met Ben Tiggelaar MBA in 1 dag groot. Hij is de man die beroemde sprekers zoals Simon Sinek, Robert Cialdini en Barack Obama naar Nederland haalde. En die dit najaar, op 29 september, voor het eerst het Amsterdam Business Forum. Een nieuw zakelijk event in Nederland.

Je hoort in dit gesprek hoe Hans als zoon van een bloemenkweker ook ondernemer werd, maar niet in de bloemen. Hoe hij events ging organiseren en DenkProducties groot maakte. Je hoort hoe Hans reflecteert op zijn eigen ondernemerschap. Dat en veel meer in deze nieuwe aflevering.

Veel luisterplezier! 

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen