Aflevering 239 – Hans Janssen van DenkProducties over het Amsterdam Business Forum en kiezen voor je meest succesvolle klanten

Ontdek de inspirerende reis van Hans Janssen, de visionaire oprichter van DenkProducties en het brein achter het prestigieuze Amsterdam Business Forum, in onze nieuwste podcastaflevering speciaal voor ondernemers.

In deze aflevering duiken we diep in het verhaal van Hans, van zijn nederige begin als zoon van een bloemenkweker tot het worden van een toonaangevende figuur in de evenementenindustrie. Luister mee hoe Hans samenwerkte met Ben Tiggelaar om ‘MBA in 1 dag’ tot een fenomenaal succes te maken, en hoe zijn passie en vastberadenheid hem ertoe brachten wereldberoemde sprekers zoals Simon Sinek, Robert Cialdini, en zelfs Barack Obama naar Nederland te halen.

Dit najaar lanceert hij het Amsterdam Business Forum op 29 september, een vernieuwend zakelijk evenement dat ondernemerschap in Nederland naar een hoger niveau tilt.

Verrijk je ondernemersgeest door te luisteren naar Hans’ reflecties op zijn eigen ondernemersreis, de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam, en de lessen die hij leerde. Dit gesprek biedt niet alleen een kijkje achter de schermen van succesvolle evenementenorganisatie, maar ook waardevolle inzichten voor elke ondernemer die streeft naar groei en succes.

Mis deze boeiende aflevering niet, boordevol advies, inspiratie en praktische tips voor ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Stem af en laat je inspireren door het verhaal van Hans Janssen, een ware pionier in de wereld van zakelijke evenementen.

Veel luisterplezier gewenst aan alle ondernemers en aspirant-ondernemers!

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen