Aflevering 240 – Ben Admiraal oprichter van speeltoestellenhandel Yalp over succes in Azië, zijn drijfveren, onmogelijke innovatie en zijn exit

Ben Admiraal is oprichter van het succesvolle speeltoestellenbedrijf Yalp en tegenwoordig actief als spreker, coach en trainer voor andere ondernemers. En hij heeft een boek geschreven, dat ik met Ben besprak in aflevering 234 van de Groeivoer Podcast.

In deze aflevering gaan we dieper in op zijn ondernemersverhaal. Ben studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en deed meer dan dertig jaar ondernmerservaring in de praktijk, waaronder twintig jaar als eigenaar-directeur bij Yalp, een innovatief internationaal bedrijf in de speeltoestellenmarkt.

We gaan het hebben over zijn reis met Yalp; hoe hij begon, het bedrijf liet groeien en een exit maakte. Maar ook hoe Ben nu andere ondernemers helpt om met meer plezier te ondernemen.

Veel luisterplezier!

Gerhard

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen