Aflevering 244 – Lotte Vink – Labfresh over winstgevendheid boven omzetgroei, werken aan je persoonlijke groei en de wijsheid van Michael Singer

Lotte Vink is founder van Labfresh en deelt haar ondernemersverhaal. Zij verkoopt kleding die je bijna nooit hoeft te wassen, die er superstijl vol uitziet en die een levenlang mee gaat. Te mooi om waar te zijn?

Niet als het aan Lotte ligt. Samen met haar partner Kasper richtte zij Labfresh op, een innovatief kledingmerk dat technologie en design combineert. Met winkels in Amsterdam en Kopenhagen, en een succesvolle online store. Labfresh is hard op weg om hun ondernemersdroom waar te maken.

Veel plezier met dit mooie ondernemersverhaal!

de kracht van podcast inzetten voor jouw merk?

Je eigen podcast levert ontzettend veel op als je podcast slim integreert in je marketingmix. 

Met zijn podcast agency Ear Ear helpt Gerhard te Velde merken bij het succesvol opzetten of opbouwen van een podcast.  

Meer weten? Voeg Gerhard toe op LinkedIn of laat een berichtje achter op info@groeivoer.nl 

Gerhard

Gerhard

Ik ben Gerhard te Velde, ondernemer en podcastmaker. Met de Groeivoer Podcast help ik ondernemers aan nieuwe inspiratie. Met mijn podcast agency Ear Ear help ik organisaties aan een succesvolle podcast. Zullen we vrienden worden? Voeg mij gerust toe op LinkedIn!

Laat een reactie achter

Blijf op de hoogte

Meer afleveringen